GITAARLES

Stel een vraag
per emailmailto:info@ontopstudio.nl?subject=vraag%20via%20opmuziekles.nl

ZANGLES

PRODUCER & DJ

Gediplomeerd docent: Julia Stegeman
Locatie lessen: Buitenwegh, Zoetermeer
Mobiel: 0649874654
E-mail: info@juliastegeman.nl

Website : Juliastegeman.nl


Kosten: E 75,- per maand (12 maanden) 30 minuten individueel

CV:

Harpiste, docent, coördinator. De combinatie: harp spelen, lesgeven, concerteren, werken met kinderen en coördineren maakt van Julia een duizendpoot op muziek-educatief gebied.

 

HARPLES

Adres in Zoetermeer op de kaartkaart.html

in zoetermeer

HARPLES in Zoetermeer

De privé harp-lespraktijk van Julia is klein maar fijn, een dag in de week geeft zij harples aan leerlingen in de leeftijd van 6 tot 80 jaar en jaarlijks verzorgt zij twee bijeenkomsten voor haar leerlingen waarbij iedereen die dat leuk vindt is uitgenodigd om te luisteren naar de ingestudeerde muziek van de leerlingen, er wordt samengespeeld en het geheel wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Regelmatig verzorgt Julia workshops voor de Keltische harp, meestal ligt de nadruk daarin op het spelen met de harp, de Keltische traditie en het zingen bij de harp, haar specialiteit.

Met regelmaat speelt Julia solo concerten of treedt op met ensembles, ook speelt zij freelance in orkesten.

Op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag https://www.koncon.nl coördineert zij de Educatieve vakken in de afdeling Instrumentaal/Vocaal waar zij ook didactiek les geeft. Verder geeft zij methodiekles PO in de afdeling Docent Muziek, vakmethodiek harp in het Hoofdvak en is zij tutor van studenten.

Op de basisschool IKC De Watersnip https://www.ikcdewatersnip.nl/ geeft zij wekelijks muziekles aan de kinderen van groep 1 t/m 8 . Dit is een Kunst & Cultuurschool waar veel tijd aan muziek en andere kunsten wordt besteed. De studenten van het Conservatorium leren er in de praktijk muziekles geven.

Powered by On Top Studio

GEDIPLOMEERDE DOCENTEN