GITAARLES

Stel een vraag
per emailmailto:info@ontopstudio.nl?subject=vraag%20via%20opmuziekles.nl

ZANGLES

PRODUCER & DJ

Gediplomeerd docent: Julia Stegeman
Locatie lessen: Buitenwegh, Zoetermeer
Mobiel: 0649874654
E-mail: info@juliastegeman.nl

Website : Juliastegeman.nl


K
osten: E 65,- per maand(12 maanden) 30 minuten individueel


CV:

Harpiste, docent, coördinator. De combinatie: harp spelen, lesgeven , concerteren, werken met kinderen en coördineren maakt van Julia een duizendpoot op muziekeducatief gebied.


 

HARPLES

Adres in Zoetermeer op de kaartkaart.html

in zoetermeer

Regelmatig speelt Julia solo concerten of treedt op met ensembles zoals De Gevoelige Snaar (trio cello, gitaar, harp) en Luisteres (verhaal, zang en harp), ook speelt zij freelance in orkesten waaronder het Colla Voce uit Amsterdam.


Op het Koninklijk conservatorium coördineert zij de Minor Educatie en geeft zij methodiekles in de afdeling Docent Muziek, didactiekles in de Minor, vakmethodiek harp in het Hoofdvak en is zij tutor van studenten.


Op de OBS De Watersnip geeft zij wekelijks muziekles aan de kinderen van groep 1 t/m 8 . Dit is een Kunst & Cultuurschool waar veel tijd aan muziek en andere kunsten wordt besteed. De studenten van het conservatorium leren er in de praktijk muziekles geven. Het muzieklokaal is het middelpunt van de school.


Haar privé harples praktijk is klein maar fijn, een dag in de week geeft zij harples aan leerlingen in de leeftijd van 6 tot 80 jaar en jaarlijks verzorgt zij twee bijeenkomsten voor haar leerlingen waarbij iedereen die dat leuk vindt is uitgenodigd om te luisteren naar de ingestudeerde muziek van de leerlingen, er wordt samengespeeld en het geheel wordt afgesloten met een hapje en een drankje.


Regelmatig verzorgt Julia workshops voor de Keltische harp, meestal ligt de nadruk daarin op het spelen met de harp, de Keltische traditie en het zingen bij de harp, een specialiteit.

Powered by On Top Studio

GEDIPLOMEERDE DOCENTEN